Kultúra

A mutánsok keményen egymásnak esnek az X-Men: Apokalipszis új trailerében

Ráadásul a látványos végső előzetesben arra kapunk utalást, hogy Farkasként Hugh Jackman is benne lehet majd a filmben.

Már kevesebb, mint egy hónap választ el bennünket az X-Men: Apokalipszis premierjétől, ezért a 20th Century Fox még itt a finisre belehúzott és most közzétették a blockbuster harmadik, egyben utolsó előzetesét is, amely még a márciusban megjelent másodiknál is zúzósabb lett. Azonban ez még semmi, merthogy a kedvcsináló utolsó képkockája arra enged következtetni, hogy Farkasként Hugh Jackman is feltűnik majd a filmben.

Bryan Singer negyedik mutánsmozija az év egyik legnagyobb szuperhősös banzájának ígérkezik, amelyben az Oscar Isaac alakította nagyon kék és nagyon legyőzhetetlen Apokalipszis fog a világvégével fenyegetőzni, miután ő és a maga mellé állított négy követője, Psziché (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender), Vihar (Alexandra Shipp) és Angyal (Ben Hardy) az emberiség kiirtását tűzik ki célul. Természetesen ezt a Charles Xavier (James McAvoy) és Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) vezette fiatal mutánsok nem fogják tétlenül nézni, így szembeszállnak a náluk sokkal erősebb ellenfelekkel.

A már említetteken felül a Nicholas Hoult (Bestia), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Higanyszál), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Lucas Till (Plazma), Josh Helman (William Stryker) és Lana Condor (Jubilee) alkotta igencsak tekintélyes szereplőgárdával készülő X-Men: Apokalipszis egy héttel az amerikai premier előtt, május 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik