Kultúra

Nincs megállás: újabb videókkal támad az Amerika Kapitány 3

Érkezik a mozikba a szuperhősbanzáj, ezért a Marvel ismét közzétett három promót, amelyek új pillanatokat lepleznek le a filmből.

Két nappal ezelőtt jelent meg az Amerika Kapitány: Polgárháború eddigi legklasszabb rövid kedvcsinálója, amelyben a Tom Holland alakította új Pókember Bucky Barnest, azaz A tél katonáját (Sebastian Stan) sokkolja mind fizikailag, mind verbálisan. Azonban a Marvel stúdió esetében már megszokhattuk, hogy minden produkciójuk körül csúcsra járatják a promógépezetet, ezért mostanra újabb videókat dobtak fel a világhálóra, amelyekben szokás szerint elcsíphetünk néhány eddig még nem látott snittet is a produkcióból.

A filmben Steve Rogers (Chris Evans) és a második világégés óta lelketlen gyilkológéppé vált Bucky újra egymásra találnak majd, azonban ez és a Kapitány ellenőrzés nélküli hősködős tevékenysége nagyon nem fog tetszeni a szuperhősök regisztrációját támogató Tony Starknak (Robert Downey Jr.), amelyből aztán olyan komoly konfliktus kerekedik, hogy a Bosszúállók csapatát erősítő hősök két táborra szakadnak, és egymás ellen fordulnak.

A második videóban is idézett méltató kritikák alapján a filmet nagyon összerakó Anthony és Joe Russo rendezte Polgárháború május 5-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik