Kultúra

Hivatalos: folytatódik A dzsungel könyve

A Walt Disney több élőszereplős produkciót is bejelentett, köztük Maugli meséjének második részét és a Demóna 2-t is.

Már néhány héttel ezelőtt is felröppent a sequel tervének híre, mígnem mostanra hivatalossá is vált, hogy lesz második része is a jelenleg a mozikat világszerte meghódító A dzsungel könyvének. A klasszikus meséiből mostanság szisztematikusan élőszereplős feldolgozásokat forgató Walt Disney azonban nemcsak Maugli kalandjának folytatását jelentette be, de az Angelina Jolie főszereplésével készült Demóna sequeljét és a koncepcióját tekintve ahhoz hasonló Cruella (Szörnyella) című 101 kiskutya-spinoffot is, amelynek címszerepét Emma Stone fogja játszani.

A Miki egeres stúdió jövőbeli tervei között szerepel még az Emily Blunt főszereplésével készülő új Mary Poppins-mozi, továbbá A szépség és a szörnyeteg és a Peti sárkánya feldolgozása is, amelyek közül az utóbbinak már premierdátuma is van: 2017. március 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Mialatt a fenti produkciók még csupán az előkészületi fázisban mozognak, addig a Disney következő meséjeként közelgő Alice Tükörországban premierjére már nem kell sokat várni, hiszen a James Bobin rendezésében készülő bizarr fantasy június 2-án fog a magyar mozikba kerülni.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik