Kultúra

Már tervben is van A dzsungel könyve folytatása

A Walt Disney-nél nem húzzák az időt és jóllehet még be sem mutatták az új feldolgozást, de már a második részen jár az eszük.

Az Egyesült Államokban a héten mutatják be a direktorként a Vasemberrel befutott Jon Favreau rendezésében készült élőszereplős A dzsungel könyvét, amely a bámulatosan kidolgozott CG állatszereplők és az őket megszólaltató kiváló hollywoodi színészek mellett a Maugli szerepében bemutatkozó Neel Sethi főszereplésével igyekszik majd meghódítani a mozinézőket. A filmet premier előtt látó külföldi kritikusok máris magasztalják a produkciót, amely ráadásul úgy fest, folytatást fog kapni – számol be róla a Deadline.

A friss információk értelmében a filmet nemcsak rendező, de produceráló Favreau mellett a forgatókönyvet író Justin Marks is benne lehet majd a sequel tető alá hozásában, amelyről állítólag máris tárgyalnak a Disney fejeseivel. Egyelőre tehát hivatalosan nem jelentették be a folytatást, mindazonáltal az már biztos, hogy a Ben Kingsley (Bagira), Bill Murray (Balu), Idris Elba (Sir Kán), Scarlett Johansson (Ká), Christopher Walken (Lajcsi király), Giancarlo Esposito (Akela) és Lupita Nyong’o (Ráksa), alkotta szereplőgárdával készült A dzsungel könyve április 21-én a magyar mozikba is megérkezik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik