Kultúra

Akadnak új pillanatok az X-Men: Apokalipszis első tv-szpotjában

Bár tény, hogy nem sok. Mindenesetre a trailernek is beillően hosszú promóban egymást érik a penge momentumok.

Manapság már nagyon trendi dolog nemzetközi változatot is piacra dobni a blockbusterek legújabb előzeteseiből, amelynek újkori szokását a 20th Centruy Fox most azzal a különös húzással fejelte meg, hogy a két hete közzétett második előzetesnek egy a portugál mozikba szánt alternatív változatát engedte szabadon a neten, amely érthetetlen módon immár tv-szpotként van kategorizálva. Persze az igazából teljesen mindegy, minek nevezzük a videót, amelyben nyomokban új snitteket is elcsíphetünk a produkcióból.

Bryan Singer negyedik mutánsmozija az év egyik legnagyobb szuperhősös banzájának ígérkezik, amelyben az Oscar Isaac alakította nagyon kék és nagyon legyőzhetetlen Apokalipszis fog a világvégével fenyegetőzni, miután ő és a maga mellé állított négy követője, Psziché (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender), Vihar (Alexandra Shipp) és Angyal (Ben Hardy) az emberiség kiirtását tűzik ki célul. Természetesen ezt a Charles Xavier (James McAvoy) és Raven/Mystique (Jennifer Lawrence) vezette fiatal mutánsok nem fogják tétlenül nézni, így szembeszállnak a náluk sokkal erősebb ellenfelekkel.

A már említetteken felül a Nicholas Hoult (Bestia), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Higanyszál), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Lucas Till (Plazma), Josh Helman (William Stryker) és Lana Condor (Jubilee) alkotta igencsak tekintélyes szereplőgárdával készülő X-Men: Apokalipszis egy héttel az amerikai premier előtt, május 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik