Kultúra

Apokalipszis követőire koncentrál az X-Men új promója

A mozihoz érkezett videóban a gonoszokat játszó színészek is megszólalnak, miközben a produkcióból új momentumokat is láthatunk.

Akárcsak a Marvel stúdió az Amerika Kapitány: Polgárháború promóciójával, úgy a 20th Centruy Fox az X-Men: Apokalipszis népszerűsítésével is magasabb fokozatba kapcsolt, hiszen újabban egyre sűrűbben érkeznek videók produkcióhoz. Az aktuális a nagyon kék és nagyon legyőzhetetlen Apokalipszis (Oscar Isaac) négy követőjére fókuszál, akik Psziché (Olivia Munn), Magneto (Michael Fassbender), Vihar (Alexandra Shipp) és Angyal (Ben Hardy) lesznek. A kisfilmben Fassbender, Munn és a rendező Bryan Singer is feltűnik és beszél röviden a moziról, amelyből egyúttal pár új pillanatot is elcsíphetünk.

A már említetteken felül a James McAvoy (Charles Xavier), Jennifer Lawrence (Raven/Mystique), Nicholas Hoult (Bestia), Rose Byrne (Moira MacTaggert), Evan Peters (Higanyszál), Tye Sheridan (Küklopsz), Sophie Turner (Jean Grey), Kodi Smit-McPhee (Árnyék), Lucas Till (Plazma), Josh Helman (William Stryker) és Lana Condor (Jubilee) alkotta igencsak tekintélyes szereplőgárdával készülő X-Men: Apokalipszis egy héttel az amerikai premier előtt, május 19-én fog megérkezni a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik