Kultúra

Chris Pratt mókás videóban vezet körbe A galaxis őrzői 2 forgatásán

A munkálatok helyszínéül szolgáló stúdióban járva a színész némi hülyéskedéssel egybekötve mutogat meg nekünk ezt-azt. Videó.

Miután a Lucasfilm mellett a Marvel Studios is a Walt Disney tulajdonát képezi, így a Star Wars: Az ébredő Erő marketinghadjáratát követően Miki egérék a jelenleg már forgó A galaxis őrzői 2 promóciójába is beiktatták, hogy összefognak a nonprofit szervezetek számára online aukciókon keresztül pénzt gyűjtő Omaze szervezetével, amellyel közösen olyan pénzgyűjtős (és reklámnak is kiváló) videókat forgatnak, amilyen a lent látható.

A kisfilmben az örökösen marháskodó Chris Pratt nemcsak, hogy felhívja a figyelmünket egy gyerekekkel foglalkozó intézményre, melynek támogatására pénzt adományozhatunk, de minimálisan körbe is vezet bennünket a sci-fi munkálatainak helyszínén és megmutogatja például, hogy hol készülnek a jelmezek, illetve, hogy Űrlordként ő milyen klassz kellékeket is használ a forgatáson. A videóban egy ponton még A galaxis őrzői után a sequelt is író és rendező James Gunn is feltűnik, hogy figyelmeztesse Prattet: nem szabad elkotyognia semmit sem a cselekményből, mert az nem frankó dolog, hanem spoiler.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik