Kultúra

Zack Snyder kirúgását követelik a Batman és Superman rajongók

Már több ezren írták alá azt a Warnernek címzett petíciót, melyben arra szólítják fel a stúdiót, hogy adják másnak Az igazság ligája rendezését.

Jóllehet jelenleg még világszerte szépen hasít a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, ez valószínűleg nem sokáig lesz így, miután a kritikusok mellett a szuperhősmozik rajongói sincsenek elájulva a filmtől, sőt: itt-ott egyenesen lázadoznak és az évek óta egyre kiábrándítóbb blckbustereket rendező Zack Snyder leváltását követelik a DC hőseiről szóló produkciók éléről.

A Warner Bros. fejesei Snydert a 300 és a Watchmen: Az őrzők sikerei nyomán tették meg a mozis univerzumépítésük főkolomposává, azonban a direktor már Az acélemberrel is megosztotta a nézőket, pláne most annak folytatásával, amely egy hét alatt úgy kiverte a biztosítékot az amerikai fanoknál, hogy azok az alábbi szövegű petíciót küldték el a stúdiónak:

Nem Zack Snyder a megfelelő személy Az igazság ligája nagyvászonra viteléhez. Már két esélye is volt, hogy DC karaktereket filmre adaptáljon és mind a két esetben közepes lett a végeredmény. Még akkor is, ha szerettétek Az acélembert és a Batman Superman ellent.

 

Elérkezett az idő, hogy a Warner Brothers és a DC valaki mást akarjon a filmek élére és többé ne szülessenek olyan produkciók, amelyek ennyire megosztják az embereket.

 

Zack Snyder egyszerűen nem az a fickó, akinek a franchise legnagyobb és legfontosabb filmjeit rendeznie kellene. Főleg nem az eddigi teljesítménye után.

A petíciót mostanra már közel tízezren írták alá és habár ez világviszonylatban nem egy nagy szám, maga az akció azért jelzésértékű lehet a Warner számára. Mindazonáltal nem túl valószínű, hogy ennek hatására Snydert hirtelen elzavarnák a húsosfazéktól, úgyhogy feltehetően továbbra is ő vezényelheti majd le a két részre szabdalt Az igazság ligája filmet, amelynek az első fele 2017. november 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: Konbini

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik