Kultúra

Csúszik a Gambit-mozi forgatása

Igen: már megint. Ezúttal azért, mert újra kell írni a forgatókönyvet.

Egyre röhejesebbé válik az a huzavona, amely a még 2014-ben bejelentett Gambit-filmet övezi, ugyanis azt követően, hogy a főszerepet elnyerő Channing Tatum előbb kiszállt a produkcióból, aztán meggondolta magát, majd tavaly az első rendezőjelölt, Rupert Wyatt otthagyta a film előkészületeit, jelenleg már megint gondok vannak. Hosszas keresgélést követően a készítők Doug Liman személyében ugyan megtalálták Wyatt utódját, csakhogy a forgatás azóta sem kezdődött el és most úgy fest, még jó darabig nem is fog.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Gambit forgatása az eddigi tervek szerint most márciusban startolt volna, azonban a 20th Centruy Fox fejesei még mindig nem elégedettek a forgatókönyvvel, ezért azt át kell írnia a feladattal frissen megbízott Reid Carolinnak, aki a főhős karakterét is kitaláló Chris Claremont és Joshua Zetumer után immár a film szkriptjét egyengető harmadik személy lesz.

A csúszás már olyannyira biztos és olyan komolynak tűnik, hogy Doug Liman időközben be is vállalt egy másik filmet, amelyet még a Gambit előtt tervez levezényelni: ez az Amazon Studios égisze alatt készülő The Wall című pszichothriller lesz.

Forrás: THR via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik