Kultúra

Ezzel a Gambittel mindig baj van

Eddig nem sokat tudunk a Gambit filmről, csak, hogy 2016-ban érkezik, Channing Tatum lesz a főszereplő, és, hogy Rupert Wyatt rendezi. Legalábbis eddig ez volt a terv.

Tavaly májusban jelentette be Lauren Shuler Donner, az X-Men filmek producere, hogy a 21st Jump Street és a Magic Mike sztárja alakítja majd Gambitet egy következő különálló filmben. Ahogy nyáron már megírtuk, az instabil kinetikus energiával bármit feltölteni képes (?!) mutáns szerepére felkért Channing Tatum először otthagyta a X-Men franchise következő szpinoffját, majd alig egy héttel később visszatáncolt. Ezúttal Rupert Wyatt (Majmok Bolygója: Lázadás), a film rendezője hagyja el a fedélzetet, úgy tűnik, végleg. Először költségvetési problémákra lehetett tippelni, aztán nyilatkozott egy érdekeset:

Sokat vártam, hogy végre együtt dolgozhassunk Channinggel és a Fox-szal, de sajnos vészesen közeledik egy másik projekt, így nem tudom vállalni a filmet. Köszönöm nekik a lehetőséget és egészen biztos vagyok benne, hogy szuper produkciót fognak összehozni nélkülem is.

Nagyon remélem, hogy Wyatt a soron következő Majmok bolygója filmet készíti elő, mert bár a második részt nem ő rendezte, azért az első sem lett olyan rossz, hogy ne bízhatnák rá a projektet.

a13d7f824276a198ea5b55975aeef3e1
Julie Bell – Gambit

Forrás: slashfilm.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik