Kultúra

Megvan, ki rendezi az animált Szellemirtók mozifilmet

Merthogy a női csapatos reboot mellett ilyen is készül, amelyet egy korábban reklámfilmekkel foglalkozó direktor fog levezényelni.

Miközben a Sony Pictures elkezdte intenzívebben népszerűsíteni a rajongói körökben továbbra sem túl ünnepelt Szellemirtók-rebootot, a stúdió már fejleszti azt az animációs filmet, amely vélhetően Az igazi szellemirtók című 1986-1991. között futott rajzfilmsorozat mozis folytatása/feldolgozása lesz. A legfrissebb értesülések szerint mostanra megtalálták a produkció rendezőjét, aki az elsőfilmes Fletcher Moules lesz.

Moules a múltban előbb a Mátrix díszletein és a Star Wars II. rész – A klónok támadása vizuális effektusain dolgozott, majd az elmúlt években már reklámfilmek rendezőjeként is bizonyított, így olyan a Super Bowlok szüneteiben leadott Clash of Clans promók kötődnek a nevéhez, mint az, amelyik Liam Neeson főszereplésével készült:

Továbbá az, amelyikben Christoph Waltz és James Corden is játszik:

Az animált mozifilmet illetően egyelőre csupán Moules leigazolása biztos, valamint az, hogy a film producere az 1984-es Szellemirtókat rendező Ivan Reitman lesz.

Forrás: Slashfilm, IMDb

Ajánlott videó

Olvasói sztorik