Kultúra

Itt van a Csillagok háborúja VIII első kedvcsinálója!

Erre nem kellett sokat várnunk. Elindult az új rész forgatása Londonban.

Az ébredő Erőben Rey megtette az első lépéseit egy új világ felé a Star Wars univerzumban, a következő részben, azaz a VIII. epizódban pedig tovább folytatja utazását Finn-nel, Poe-val és, ami talán a legfontosabb, Luke Skywalkerrel – olvasható a Csillagok háborúja hivatalos weboldalán.

Az új mozit – hivatalosan – február 15-én, hétfőn kezdték el forgatni a londoni Pinewood Stúdióban, és máris közzé tettek egy rövidke kedvcsinálót a produkcióhoz:

A Star Wars VIII-at Rian Johnson írja és rendezi, és a VII. részben felvezetett történetszálon halad tovább, ahogy azt eddig is tudtuk. Ennek nyomán visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie, és Andy Serkis. Új szereplők is érkeznek, feltűnik majd Benicio Del Toro, Laura Dern, és az eddig főleg kisebb tévés szerepekben látott újonc, Kelly Marie Tran. Az egyelőre csak VIII munkacímen szerepeltetett új Csillagok háborúja jövő karácsonykor fog bevételi rekordokat dönteni: 2017. december 15-én érkezik a mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik