Kultúra

Szellős a tömeg a felcsúti Omega-bulin

Omega Felcsúton (Array)
Omega Felcsúton (Array)

Elkezdődött a nagy Omega-oratórium a Pancho Arénában, amelyre Orbán vélhetően nem ment el, de Hajdú Péter talán ott ropja.

A Hír24 videós riporterei szerint a különleges Omega-koncertre leginkább a vurstlihangulat a jellemző. A Makovecz Imre által megálmodott stadionba tervezett szakrális rockbulira ugyanis leginkább a környékről, Sárbogárdról, Velencéről érkeztek a rajongók. Igaz, a helyszínen futótűzként terjed a pletyka, hogy maga Hajdú Péter is tiszteletét tette a rendezvényen, így lehet, hogy mégiscsak átsugárzik valami csillogás a tévésztárról.

Azt ugyan nem lehet tudni, hogy a Frizbi műsorvezetője a VIP-szektorba kapott-e meghívót, és azt sem, hogy magával hozta-e esetleg a fiát. A Facebook oldalára egyelőre csak a finn-magyarról posztolt, így lehet, hogy az egész valóban pletyka, végülis ez mégsem egy döntő.

 
Fotó: Hír24 

Orbán Viktor jelenlétére azonban már az együttes frontembere, Kóbor János sem számított, pont az Európa-bajnoki selejtező meccs miatt, ahol vélhetően a miniszterelnök is személyesen vett részt.

Még azt is sikerült megtudnunk, hogy Felcsúton külön hangsúlyt fektettek arra, hogy nehogy a Omega-koncert közönsége megéhezzen, megszomjazzon, így a büfét komoly cég, a Mészáros és Mészáros Kft. üzemelteti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik