Kultúra

Ismét híres lett egy magyar tévés baki

A szélvihar sújtotta bejelentkezés drámai pillanatai bekerültek a havi humor-összeállításba.

Rég volt már élő adásos bakiparádé – végre itt a májusi válogatás, ráadásul magyar szereplővel!

Az akciófilmekbe illő vetődéssel előrukkoló Duna Tv-s technikus után újabb magyar adás, magyar arc tűnik fel a nemzetközi bakiparádéban (rögtön szögezzük is le, hogy ez nem klasszikus baki, hiszen arról igazán nem tehetett a köztévé, hogy élő adásban természeti csapás következik be).

Az új hős nem más, mint Bartók Csaba, aki még április legvégén megpróbált bejelentkezni Tornagörgőről (amit ráadásul helytelenül Tormagörgőnek írtak ki a Híradóban), de szegényt majdnem elfújta a szél. (Ez a jelenet 4:55-től látható).

Rajta kívül a válogatásban láthatjuk Bill Murrayt, aki hatalmasat taknyol egy székről; feltűnik egy stúdióban vizelő krokodil, és 2:15-nél megjelenik egy elképesztő figura: egy baseball-sapkás, szemüveges fiatalember. A riporter épp egy rendezvényen történt erőszakról számol be, de ez nem zavarja hősünket, akit a poénkodás miatt először kivezet egy kopasz nagydarab ürge; de később visszatér és döbbenetesen hosszú karjaival bizarr táncmozdulatokat mutat be. (A videó után ne menjenek sehova, cikkünk folytatódik!)

Hogy ez mennyire klassz hónap: a CNN a fennállása 35. évfordulója tiszteletére szintén összeállított egy spéci bakiparádét a csatorna legjobb (legrosszabb) pillanataiból. Íme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik