Kultúra

Budapesten koncertezik a Pasion de Buena Vista

Október 13-án és 14-én is a slágerlistás kubai énekeseké és táncosoké lesz a főszerep a fővárosban.

A harmincöt országban adott négyszáz előadás és 500 ezer néző után a Pasión de Buena Vista produkció 2014-ben visszatér Európába. Budapesten a magyar nézők is részesei lehetnek az egyedülálló kubai show-nak október 13-án és 14-én. 

Az európai fül számára a Pasión de Buena Vista első hallásra óriási hangzavart és ritmus kavalkádot eredményez, de a jellegzetes hangzásvilág hamar elvarázsolja a közönséget. Forró ritmusokat, csábos táncokat, egzotikus szépségeket és olyan dalokat mutat be a produkció, amelyeket hallgatva a forró, izgató kubai éjszakában érezheti magát az ember. Elkalauzolnak a karibi szigetek zsúfolt utcáira, ahol átélhetjük a felhőtlen kubai életérzést. Kivételes és eredeti szereplők, valamint slágerlistás kubai énekesek, táncosok, csakúgy mint a lélegzetelállító színpadi show, díszletek és fények garantálják, hogy egy életre megfertőz minket a kubaiak humora és szenvedélye.

A kéthét múlva a fővárosban is látható show két évvel ezelőtt Németországban megkapta a 2008 legjobb show műsorának járó legrangosabb médiadíjat, a Radio Regenbogen Award-ot.

Fotó: Pasion de Buena Vista

Ajánlott videó

Olvasói sztorik