Kultúra

DunArt – Lépések

24.hu
24.hu

2013. 10. 25. 11:05

A Dunakeszin élő képzőművészek közül tizenkilenc alkotó mutatja be legújabb munkáit mától a VOKE József Attila Művelődési Központban.

Korábban a témában:

A DunArt Képzőművészeti Egyesület 2011-ben alakult Dunakeszin huszonegy alkotó részvételével. Elsősorban természetesen a festők, szobrászok, grafikusok nagyközönségnek történő bemutatása a csoport célja, de feladatuknak tekintik a környéken élő fiatal tehetségek támogatását is. Ma már nemcsak a szűken vett képzőművészet területén alkotók tartoznak hozzájuk, hanem a rokon művészeti ágakban, valamint az iparművészetben és határterületein tevékenykedők is megtalálhatók a DunArt tagjai között.

Saját galéria

A helyi önkormányzat idén nyáron adta át az Egyesületnek a korábbi helytörténeti gyűjtemény épületét a Fő út 110. szám alatt. Az állandó anyag mellett azóta folyamatosan nyílnak az időszaki kiállítások a galériában. Most mégsem itt, hanem a tágasabb és több művésznek bemutatkozási lehetőséget kínáló VOKE József Attila Művelődési Központban (2120 Dunakeszi, Állomás sétány 17.) nézhetik meg az érdeklődők az alkotásokat.

Kiállítók

A tárlaton Chiba Miklós, Czinege István, Dér Győző, Dusza Tibor, Gáspár Imre, Gulyás Aranka, Halász Géza, Kiss Eszter, Koó Éva, Kubó Éva, Magát Tamás, Mucsi Erika, Nádor Géza, Palásti Renáta, Patyus Ferenc, Peti Sándor, Péter Nándor, Tuzson-Berczeli Péter és Vincze József művei szerepelnek.

DunArt kiállítás (dunakeszi, kiállítás, tárlat, művelődési központ, képzőművészeti, )

Tuzson-Berczeli Péter: Csillagok állása című alkotása is szerepel a tárlaton.

Megnyitó péntek este hatkor.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Mentőkhöz menekült az elkószált 14 éves kutya

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.