Programok:
október 4. -péntek Hotel Mirage Étterem és Bisztró – Szentgyörgyi Tamás chef: Vargányás kacsacombbal göngyölt őzgerinc erdei „Esküvé mártással”
október 5. – szombat Hotel Európa fit – Sendula Péter Sous chef: Szürkeharcsa steak algás szélesmetélttel, parmezán chipssel október 11.- péntek Hunguest Hotels – Majer Tibor és Veres Ferenc chefek: Tejszínes zöldséges borjúragu zalai dödöllével
október 12. – szombat Hotel Palace Hévíz – Gergály Tamás: Balatoni harcsafilé, spenótos-fokhagymás erdei gombaraguval, káposztás tócsnival
október 18. – péntek Platán étterem / Hotel Spa Hévíz – Kovács Györgyné konyhafőnök: „Saltim bocca”
október 19. – szombat Kolping Hotel Kft. – Bán Lajos konyhafőnök: Kacsapástétom májával gazdagítva, Esküvé zselével Várjuk Önt nagy szeretettel!