Kultúra

HévÍZ-Varázs – Októberi gasztronómiai élvezetek

eves(1)(960x640).jpg (evés, )
eves(1)(960x640).jpg (evés, )

Kulináris élvezetek Hévíz Város bora 2013 ihletésében, a Tourinform Iroda előtt látványkonyha, ingyenes étel- és borkóstolás péntek és szombatonként 16 órai kezdettel.

Programok:

október 4. -péntek Hotel Mirage Étterem és Bisztró – Szentgyörgyi Tamás chef: Vargányás kacsacombbal göngyölt őzgerinc erdei „Esküvé mártással”

október 5. – szombat Hotel Európa fit – Sendula Péter Sous chef: Szürkeharcsa steak algás szélesmetélttel, parmezán chipssel október 11.- péntek Hunguest Hotels – Majer Tibor és Veres Ferenc chefek: Tejszínes zöldséges borjúragu zalai dödöllével

október 12. – szombat Hotel Palace Hévíz – Gergály Tamás: Balatoni harcsafilé, spenótos-fokhagymás erdei gombaraguval, káposztás tócsnival

október 18. – péntek Platán étterem / Hotel Spa Hévíz – Kovács Györgyné konyhafőnök: „Saltim bocca”

október 19. – szombat Kolping Hotel Kft. – Bán Lajos konyhafőnök: Kacsapástétom májával gazdagítva, Esküvé zselével Várjuk Önt nagy szeretettel!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik