Kultúra

Gyúrós sorozatot készítene Schwarzenegger

Danny De Vito ikertestvére, az egykori szenátor, a Terminátor és ovizsaru, aki látta bevonulni a tankokat szülőfalujába, úgy döntött: belevág a sorozatiparba.

Arnold Schwarzenegger és a Dexternek és a Homelandnek is otthont adó Showtime közös sorozat fejlesztésébe kezdett. A széria egyelőre a Pump munkacímre hallgat, és a gyúrós-fitneszes Arnold Schwarzenegger fiatal éveiből építkezik majd. A sztori az 1970-es évek Venice Beachén játszódik majd, és a ma fitnesziparágának gyökereire koncentrál majd, egy Pump nevű fitneszterem forgalmas életének bemutatásán keresztül.

A szenátor úr állítólag hosszasan mesélt fiatalkori élményeiről a Showtime vezetőinek, akik úgy látták, hogy azt muszáj beleírni egy sorozatba, végül az évek óta parkolópályára tett Pump lett az áldozat.

A tervezett sorozat alkotói egyébként Michael Könyves, az Utazás a Föld mélyére (imdb: 3,4!) és a Barney és a nők írója; Eric és Kim Tannenbaum, a Két pasi – meg egy kicsi producerei, és persze maga Arnold Schwarzenegger lesz, aki visszatérő szereplőként természetesen a sorozatban is feltűnik majd.

A 67 éves színész egyébként igencsak be van táblázva az elkövetkező időszakra, hiszen a Terminátor 5., a Conan legendája, a Captive, a Sabotage, az Escape Plan, a Triplets és az Ismeretlen katona című filmekben is feltűnik majd, melyek forgatása a közeljövőben megkezdődhet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik