Kultúra

Kidobták a Bosszúból Ashleyt

Még éppen csak hogy elfoglalta helyét a Bosszú című sorozat új főnöke, máris hozzálátott a felesleges karakterek kidobásához.

Az eddig showrunner, Mike Kelley utódja Sunil Nayar lett, és nyitásként azzal kezdte, hogy kirakta a sorozatból a szarkavaró Ashley Davenportot (Ashely Madekwe), akinek az eddigi két évad során nem sok jelentősége volt, az alkotók mégis előreszeretettel osztogatták neki a játékidőt.

A brit származású egykori Disney-sztár természetesen nem örült a hírnek, csalódottságának a Twitteren adott hangot, hiszen még bízik benne, hogy legalább valahogy elbúcsúztatják és nem egy „Ashley halott” vagy „Ashley elutazott” félmondat szintjén esik szó Hamptonsból való távozásáról. A pletykák szerint nem ez lesz az egyetlen személyi változás a sorozatban, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen itthon még hátra van a sorozat második évadának fináléja és senki „szappanos bosszúra szomjazó” szerda estéit nem tervezem tönkretenni.

A sorozat harmadik évadával kapcsolatban még több változtatás várható, a legfontosabb, hogy az ABC csatorna feltalálja a téli szünet fogalmát, és valószínűleg több sorozatukat őszi és tavaszi évadra bontják, vagyis 3-4 hónapnyi szünet várható az első 10-12 epizód után.

Ezen sorozatok táborában van a Bosszú is, emellett a Grace klinikával, a Botránnyal és az Egyszer volt, hol nem volttal vannak még hasonló tervek. A változás a magyarországi premierre és műsorrendre is kihat majd valószínűleg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik