Kultúra

Bollywoodba megy a 24 főzsaruja

Kiefer Sutherland beugrana az indiai 24-be, ahol a 24-ben Kamisztán elnökét játszó Anil Kapoor lesz Jack Bauer. Értem?

Minden ott kezdődött, hogy Bollywoodban úgy gondolták: remek ötlet lenne adaptálni az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő, 24 című sorozatot, amelynek főhőse, Jack Bauer nyolc évadon át mentette meg mindenféle rossztól az USA vezetőit és lakosságát. A főszerepre azt az Anil Kapoort választották, akit egyrészt a Gettómilliomos gonosz vágópistájaként ismerhetünk, másrészt a 24 nyolcadik évadában a fiktív ázsiai állam, Kamisztán tragikus sorsú elnökét alakította.

Az indiai 24 forgatási munkálatai már elkezdődtek, és a hírek szerint nem szabad meglepődnünk túlzottan, ha Kiefer Sutherland is beugrik egy vendégszerepre Jai Singh Rathod, az indiai Jack Bauer legrosszabb napját elmesélő sorozatba – ezt ő maga nyilatkozta, Anil Kapooral való barátságára hivatkozva.

Kiefer Sutherland nem mellesleg visszatér Jack Bauer szerepébe, hiszen a Touch kaszája után megnyílt az út a 24 feltámasztása felé, ami végül nem film, hanem egy limitált epizódszámú sorozat formájában érkezik. A 24 – Live Another Day címet viselő sorozat 13 epizódos lesz, és az alkotók elmondása szerint megmarad a valós idejű formátum, csak éppen a 11 legunalmasabb órát – persze nem egyszerre – átugorjuk majd, ezzel is még feszesebb tempójúvá téve az egykori terrorelhárító történetét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik