Kultúra

Kiszivárgott részletek a szexbotrány filmjéből

Gérard Depardieu (Gérard Depardieu)
Gérard Depardieu (Gérard Depardieu)

Felkerült a netre csütörtökön a szexbotránya miatt lemondott IMF-vezérről készülő amerikai film előzetese. A Welcome to New York című filmben Dominique Strauss-Kahnt Gérard Depardieu alakítja.

A szexjelenetekkel teli, technozenével kísért 1 perc 43 másodperces montázsban meztelen nők veszik körül az IMF-vezért, folyik a pezsgő, Strauss-Kahn orgiák főszereplője. Kiskosztümöt hordó, szigorú és eltökélt felesége pedig láthatóan harcra készen áll. Anne Sinclairt Jacqueline Bisset brit színésznő alakítja. A szerepet eredetileg Isabelle Adjani játszotta volna, de a francia filmsztár végül arra hivatkozva elutasította a felkérést, hogy a forgatókönyv szerint a film rosszindulatúan feldúlja a történet két főszereplőjének magánéletét.

A mocskos zsaru és a New York királya című filmeket is jegyző, radikalizmusáról ismert Ferrarát az IMF-vezér New York-i botránya ihlette meg: a francia politikus-közgazdászt 2011 májusában nemi erőszakkal vádolta meg egy manhattani szálloda alkalmazottja. A nagy port felkavaró ügyben a hatóságok felmentették ugyan, de az ügy miatt Strauss-Kahn távozott a Nemzetközi Valutaalap éléről, és francia államfői ambícióinak is búcsút kellett mondania.

Az előzetes egyébként azzal ér véget, hogy a szobalány, Nafissatou Diallo belép a lakosztályba, Strauss-Kahn pedig a törülközőjét éppen maga köré tekerve kilép a fürdőszobából és meglátja őt.

A cannes-i fesztivál kezdetére időzített netes kiszivárogtatás szándékosságát a filmet gyártó és forgalmazó világcég, a Wild Bunch tagadta, s azt állította: az előzetes a potenciális külföldi forgalmazóknak készült a cannes-i filmpiacra, nem pedig a nagyközönség számára. Cannes-ban azonban többen is látták Vincent Maravalt, a Wild Bunch producerét egy étteremben, amikor a táblagépén mutogatta a botrányfilmnek ígérkező alkotás előzetesét.

A videót csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik