Kultúra

Tony Scott búcsúlevele nem ad magyarázatot

A Los Angeles megyei halottkémi hivatal illetékesei szerint Tony Scott búcsúlevele nem ad magyarázatot arra, miért lett öngyilkos a világhírű brit filmrendező.

Ed Winter, a hivatal szóvivője pénteken közölte, hogy az írás nem említ semmiféle egészségi problémát. Korábban amerikai sajtójelentések tudni vélték, hogy a rendező gyógyíthatatlan agydaganatban szenvedett. A halottkémi vizsgálat azonban nem találta nyomát annak, hogy agydaganata lett volna

A több nagysikerű film alkotója helyi idő szerint vasárnap, nem sokkal dél után ugrott le a Los Angeles déli részén húzódó Vincent Thomas hídról. Szemtanúk szerint Scott “hezitálás nélkül” vetette le magát az 56 méteres magasságból. Holttestét három órával később találták meg a búvárok.

A hét elején elvégezték a halottkémi vizsgálatot, de legalább egy hónapra vagy több időre van szükség ahhoz, hogy a halál hivatalos okát megállapítsák.

A halottkémi hivatal Scott halálát “feltételezhetően öngyilkosságként” kezeli.

Winter elmondta, hogy a Scott gépkocsijában talált feljegyzés azoknak a személyeknek a listáját tartalmazta, akiket szükség esetén értesíteni kell, egy másik feljegyzésben barátainak és szeretteinek üzent a rendező.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik