Szórakozás

Gyűlnek a rejtélyek Tony Scott halála körül

A halottkémi vizsgálat nem találta nyomát annak, hogy agydaganata lett volna Tony Scott brit filmrendezőnek, aki vasárnap lett öngyilkos.

Craig Harvey, a Los Angeles-i halottkémi hivatal illetékese kedden megerősítette azokat a sajtóértesüléseket is, amelyek szerint Scott családja sem tudott arról, hogy a 68 éves filmrendezőnek agydaganata vagy bármi más súlyos betegsége lett volna.

Ahhoz viszont még további laboratóriumi vizsgálatok szükségesek, hogy teljeséggel kizárják a rákot.

Mindez tovább szaporítja a rejtélyeket Tony Scott halála körül. A Top Gun (1986), Az utolsó esély (1995) és a Kémjátszma (2001) című nagysikerű filmek alkotója helyi idő szerint vasárnap ugrott le a Los Angeles déli részén húzódó Vincent Thomas hídról. Szemtanúk állítólag azt mondták a hatóságoknak, hogy Scott „hezitálás nélkül” vetette le magát az 56 méteres magasságból. Holttestét három órával később találták meg a búvárok.

Scott irodájában búcsúlevelet találtak, gépkocsijában pedig azoknak a személyeknek a listáját, akiket értesíteni kell a tragédiáról. A búcsúlevél tartalmát nem hozták nyilvánosságra.

A filmrendező a Top Gun című film folytatásának előkészületeivel töltötte utolsó napjait. Múlt pénteken Tom Cruise-zal is találkozott, hogy közösen keressenek helyszínt a katonai dráma második részéhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik