Szórakozás

Filmre vették Tony Scott öngyilkosságát

Tony-Scott(210x140)(1).jpg (tony scott)
Tony-Scott(210x140)(1).jpg (tony scott)

A legendás rendező öngyilkosságát többen végignézték vasárnap.

Hollywood és a világ filmrajongói még mindig értetlenül állnak Tony Scott halála előtt. A hatvannyolc éves rendező vasárnapi öngyilkossága egyeseknek kiváltképp feldolgozhatatlan marad örökre. A Los Angeles-i Vincent Thomas híd közelében ugyanis tucatnyian nézték végig, amint a hullámsírba veti magát.

A vízen több munkáshajó és egy turistákat szállító komp volt a tragédia pillanatában, és az utasok egytől egyig látták, amint Tony Scott elrugaszkodik, majd nem messze tőlük becsapódik. Néhányan fotókat és videót is készítettek, de ezeket kegyeleti okokból nem hozták nyilvánosságra, és remélhetőleg nem is fogják soha.

Scott vasárnap, a déli órákban vetett véget az életének. Kezdetben nem lehetett tudni, hogy mi késztette szörnyű tettére, de aztán elterjedt az a pletyka, hogy halálos és inoperábilis agydaganattól szenvedett. Ő pedig a lassú halál helyett a gyorsat választotta. Ám a családja cáfolta, hogy bármilyen betegsége is lett volna.

A hatvannyolc éves legenda testét csak órákkal később találták meg. A rendőrség szerint egyértelmű, hogy öngyilkosság történt, ugyanis a híd közelében megtalált autójában egy búcsúlevélre bukkantak. A tartalmát egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik