Kultúra

Szinetár Dóra utoljára “embergyűlölő” a nyáron

Szinetár Dóra (Szinetár Dóra, mizantróp)
Szinetár Dóra (Szinetár Dóra, mizantróp)

Szinetár Dóra a nyáron utoljára lép együtt színpadra Makranczi Zalánnal, aki a bulvárlapok szerint immár a magánéletben is társa.

Tegnap este mutatta be Budapesten, a Városmajori Szabadtéri Színpadon Moliére klasszikusát Szinetár Dóra és Makranczi Zalán főszereplésével a Turay Ida Színház Spirit Kamaraszínháza. Az új álompár a darabban még ma este látható, legközelebb A mizantrópot októberben tűzi műsorra immár a Millenáris Teátrum.

Korábban Szinetár Dóra elégedetten nyilatkozott a darab fogadtatásáról, azt mondta, „nem volt nehéz felfedezni a saját életünkkel való párhuzamot, megérezni, miként jutunk el egy adott pontra, ahonnan nincs visszaút és miért követünk el drámai vétséget”.  Mint tegnap megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán A mizantróp próbáin került közel egymáshoz.

A mizantróp című előadás Kiss Tibor dalainak felhasználásával készült, a darabban felhangzó Quimby-dalokat Szabó Ádám harmonikakíséretével a színdarab szereplői éneklik. Moliére klasszikusa Petri György fordításában zenés színműként kerül színre,

Ferenczi Orsolya hivatalosan erről csak annyit mondott a Borsnak, hogy Dóra és Zoli nem haraggal, hanem közös megegyezéssel vált el egymástól. Míg a privát életükben külön utakon járnak, addig a színpadon továbbra is hatalmas sikerrel szerepelnek a közös produkciójukkal – tette hozzá.

Sajtóhírek szerint egyébként szakításuk óta szinte kivirágzott az egykori álompár mindkét tagja. Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán ismerősei szerint sokkal felszabadultabbak, mióta a színpadon kívül már nem kell szerepet játszaniuk. Dr. Petroné Hajdú Orsolya, párkapcsolati tanácsadó a TV2 reggeli műsorában ezt természetesnek nevezte, hiszen a kapcsolatukat – ha válással is -, de megoldották.

Korábban több lap azt jósolta, hogy milliókat bukhat havonta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Szakértők szerint az álompárként kikiáltott színész-énekes kettős együtt volt nagyon népszerű, külön-külön kevésbé lesznek érdekesek a közönségnek. Közös koncertjeik gázsija az utóbbi időkben fellépésenként félmillió forint volt, és akadt olyan hónap, amikor 30-40 felkérésnek is eleget tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik