Szórakozás

Szinetár Zalán miatt hagyja el Bereczkit

A Bors szerint nem csak a színpadon alakít szerelmespárt Makranczi Zalán és Szinetár Dóra.

A bulvárlap azt állítja Szinetár Dóra vetett véget Bereczki Zoltánnal kötött házasságának, mert beleszeretett Makranczi Zalánba, akivel A mizantróp című darabban játszik együtt. A lap úgy tudja, a próbákon kerültek közel egymáshoz. Bereczkit sokkal jobban megviselték a történtek, mint azt a kívülállók sejthetik, de nem veszekedett Dórával, sőt, mindent elkövetett azért, hogy közös gyermekük, Zora és Dóra fia, Marci a lehető leggyorsabban feldolgozhassa a megváltozott helyzetet.

A házaspár – egyik ismerőse szerint – nagyon nehéz helyzetben van, „hiszen az életüket a közönség, a rajongók érdeklődése kíséri, de a magánéletüket szeretnék megőrizni maguknak, és igyekeznek túlélni ezt a szituációt”. A pár menedzsmentje nem cáfolta az értesülést. Korábban arról írtak a lapok, hogy Bereczkit egyre gyakrabban látták egy másik nővel. Bereczki március óta találkozgatott egy civil hölggyel, aki nem a színház világában tevékenykedik.

Ferenczi Orsolya hivatalosan csak annyit mondott a Borsnak, hogy Dóra és Zoli nem haraggal, hanem közös megegyezéssel vált el egymástól. Míg a privát életükben külön utakon járnak, addig a színpadon továbbra is hatalmas sikerrel szerepelnek a közös produkciójukkal – tette hozzá.

Korábban több lap azt jósolta, hogy milliókat bukhat havonta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Szakértők szerint az álompárként kikiáltott színész-énekes kettős együtt volt nagyon népszerű, külön-külön kevésbé lesznek érdekesek a közönségnek. Közös koncertjeik gázsija az utóbbi időkben fellépésenként félmillió forint volt, és akadt olyan hónap, amikor 30-40 felkérésnek is eleget tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik