Kultúra

Szakít Boros és Bochkor

A Blikk és a Bors egyaránt arról ír, hogy nem tud együtt dolgozni a Bumeráng sztárpárja.

Ha elhallgat a Neo FM, a reggeli műsorának is vége. A legendás páros együtt nem kell senkinek, de külön-külön sok megkeresésük van. Mint korábban a Hír24 megírta komoly, nagy rádiók nem számolnak velük. Most Boros Lajos a Blikknek azt mondta: ő kisebb rádióhoz is elmenne, Bochkor viszont nem. Lehetőséget jelenthet, hogy legyártják a műsort, a reklámbevételeken pedig megosztoznak azzal, aki átveszi – tette hozzá.

Az internetes rádió értékesíthetetlen – mondta Boros Lajos, aki szerint több ilyen megkeresésük is volt. Az index.hu után tegnap az origo.hu is jelezte: jelenleg nem számolnak a Bumeránggal. A Blikk és a Bors egyaránt úgy tudja, hogy Bochkor Gábor a tévézésbe „menekül”. A Blikk szerint nem kizárt, hogy saját műsort kap, míg a Bors úgy tudja, a TV2-nél, a Mokka csapatában folytathatja. Ezt a lehetőséget a csatorna nem zárta ki.

Közben a Neo FM vélhetően tovább harcol igazáért a Médiatanáccsal, amely „nem kíván belemenni a kommunikációs adok-kapokba”, de vitatkozik a bezárásra ítélt rádióval, úgy véli: döntése teljesen jogszerű volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik