Kultúra

Egy sosem látott Beastie Boys-videó

Előkerült egy 2004-ben rögzített, de adásba azóta sem került felvétel, amelyen a múlt héten elhunyt MCA és társai egy hajó fedélzetén rappelnek.

A Beastie Boys 47 éves korában elhunyt tagja, Adam Yauch, azaz MCA előtt péntek óta rengetegen tisztelegtek a Coldplay- és Red Hot Chili Peppers-koncerteken elhangzott Beastie Boys-átdolgozásoktól, a nyilatkozatokon át a különféle blogbejegyzésekig, de az eddigi legértékesebb anyagot a tegnapi napon Neal Brennan amerikai komikustól és tévéproducertől kaptuk, aki a „Nyugodj békében, Adam Yauch, nagyszerű voltál!” kommentár kíséretében feltöltött a netre egy 2004 decemberében rögzített, de műsorba soha nem került tévéfelvételt.

Ezen a raptrió az egyik 1986-os kislemezdalát, a Licensed To Ill című bemutatkozó albumról való The New Style-t nyomja a New York-i öbölben egy hajó fedélzetén. A felvétel Brennan népszerű komikus kollégájának, Dave Chappelle-nek a rövid életű sorozatához, a 2003-2004-es szezonban futó Chappelle’s Show-hoz készült, melynek a már be nem fejezett 2005-ös évadjához forgatott anyagokból ugyan 2006-ban még összevágtak néhány posztumusz epizódot, de ez a Beastie Boys-fellépés egészen mostanáig kiadatlan maradt.

Ha megnéznéd a videót és azt, hogyan emlékeztek MCA-ra a Coldplay-esek és a Red Hot Chilli Peppersnél, kattints ide.

Forrás:

Beastie Boys: The New Style – műsorba nem került 2004-es tévéfelvétel (Recorder)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik