Kultúra

A nyers konyha csodája Óváron

Bolyki Tamás Mosonmagyaróváron tart előadást a nyers ételekkel kapcsolatban. Az érdeklődők többek között megismerkedhetnek a nyers étrenddel és a csíráztatással is.

„A nyers étel élő táplálék, ami táplálja a testet és építi az elmét, közelebb visz Istenhez az önmegismerés útján. Életemmel nem csupán egy étkezési formát mutatok be, hanem egy életstílust, amit lehet egészségesen élni és élvezni.”írja Bolyki Tamás blogjában.

Ma /február 27./ késő délután a mosonmagyaróvári FEHÉR LÓ Közösségi Házban mesél arról, hogyan és miért állt át a nyers konyhára. Egy kötetlen beszélgetés keretében mondja el saját élményeit, valamint az élő étrend emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról is beszél majd.

A 18.00 órakor kezdődő program:

– nyers étrend hatása az emberi szervezetre
– 2-3 fajta csíra és a csíráztatás bemutatása
– a csírák jótékony hatása az emberi szervezetre
– zöld turmixokról – miért éppen zöld?
– átállás a standard étrendről élő étrendre
– egy nyers konyha bemutatása, mi is kell hozzá
– búzafű prés bemutatása
– léböjt és vízböjt
– kérdések és válaszok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik