Kultúra

Magyar kiállítók az oberwarti építőipari vásáron

12 magyar kiállító is részt vesz a vasárnapig tartó egyedülálló építőipari vásáron, amely az építkezőket, lakásfelújítókat számos tanáccsal várja.

Építés, energiaspórolás, szanálás, berendezés – ez a 4 nagy témakör, amivel a 2012-es évi 22. oberwarti építőipari vásár foglalkozik. 290 kiállító prezentálja termékeit és szolgáltatásait január 19-22. között. A résztvevő vállalatok minden témakörben bőséges információt nyújtanak, ami az építéssel és lakhatósággal kapcsolatos. A látogatók megismerkedhetnek a különböző fűtési, építési technológiákkal, melyeket össze is tudnak hasonlítani egymással.

Sóki Brigittával megerősödött Magyarország területén a Burgenland Vásár csapata. Az idei vásáron 12 magyar kiállító körülbelül 180 négyzetméteres területen vesz részt. „Nagyon nagy lehetőséget látunk a magyar kiállítókban és a látogatókban.”- mondja Sóki Brigitta vásárvezető / Magyarország. A Burgenland Vásár weboldalán megtalálható minden információ magyar nyelven is.
A kiállítók között a rendőrség és különböző őrző-védő cégek is tartanak bemutatót a legmodernebb biztonsági technikákról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik