Kultúra

Van Damme ismét a csecsen elnökkel mulat

Noha már előző csecsenföldi látogatása miatt is élesen kritizálták más sztárokkal együtt, Jean-Claude Van Damme újra Ramzan Kadirovnál vendégeskedik.

Az akciószínész utazását azzal indokolta: legutóbb olyan nagyszerű élményekkel tért haza, hogy mielőbb vissza akart menni közelebbről is megismerkedni a helyi hagyományokkal, és megvacsorázni Kadirovval, akit a barátjának nevezett. Látogatásáról a grozniji elnöki hivatal számolt be, e szerint Van Damme-ot maga Kadirov fogadta, majd közösen megnézték egy csecsen folklóregyüttes előadását, és meg is vacsoráztak.

Mint ismert, október 5-én a sztár más hírességekkel együtt a város alapításának 193. évfordulóját és az elnök azzal egybeeső születésnapját ünnepelte Groznijban, amiért a Human Rights Watch és más emberi jogi szervezetek sorra felelősségre vonták őket, mondván: Kadirovot emberrablásokkal és gyilkosságokkal vádolják. A megjelentek között volt olyan, aki utólag bocsánatot kért, mások azt mondták, nem politizálnak, többen pedig nem kommentálták a történteket, újabb látogatásával a legmesszebb azonban Van Damme ment.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik