Kultúra

Az utolsó Bond-filmet ekézte Roger Moore

Szórakoztató interjút adott Sir Roger Moore a Cambridge Egyetem lapjának, amelyből többek közt az is kiderült, hogy nem szereti az utolsó James Bond-filmet.

A 007-es ügynököt 12 évig játszó színészt a Varsity akkor szólaltatta meg, amikor az intézménybe látogatott egy rendezvényre, és A kvantum csendjével kapcsolatos kérdésre a riporter azt a választ kapta, hogy a film egy „hosszú, összefüggéstelen reklám”. Moore ezután azt is megjegyezte, hogy a főszereplő Daniel Craig azért jól teljesít Bondként, majd piszkálódott egy kicsit az ügynököt őelőtte eljátszó Sean Conneryvel is. „Sean jó színész – fogalmazott kollégájával kapcsolatban. – Épp ezért eléggé sajnálom, hogy semmit nem értek abból, amit beszél.”

Az egyetemi rendezvényen „Moore, Roger Moore”-ként bemutatkozó színész a kémfilmek témájánál maradva elmondta, hogy kedvenc Bond-lánya a felesége, a skandináv származású multimilliomos, Kristina Tholstrup, végül pedig azt is elárulta, hogy kedvenc kortárs színésze Johnny Depp. A bók ellenére persze A Karib-tenger kalózai sztárja sem úszta meg csipkelődés nélkül, Moore ugyanis hozzátette, hogy jó lenne, ha fiatal pályatársa „megváltoztatná a nevét valami olyanra, amit én is meg tudok jegyezni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik