Kultúra

Így gitározgatott együtt Johnny Depp és Keith Richards

Összejött egy kicsit zenélni New Yorkban a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards és színész barátja, Johnny Depp, egy rajongó pedig le is videózta őket.

A sztárok – akik a filmvásznon már dolgoztak együtt A Karib-tenger kalózai-filmekben – a Rumnapló című új Depp-mozi kapcsán rendezett partin álltak színpadra a manhattani Maritime Hotelben, és Charlie Segar dalát, a Key to the Highwayt játszották, amit a Rolling Stones is feldolgozott a hatvanas években. A szám jó minőségű felvételéért cserébe annyit kell kibírni, hogy az elején a videót készítő rajongó áradozik egy kicsit Deppről és saját korábbi sztárélményeiről, menet közben pedig néha belesikít a kamerába.

Johnny Depp egyébként mostanában ismét muzsikás kedvében van: a hét elején az Austin Film Festivalon a ZZ Top frontemberével, Billy Gibbons-szal játszott együtt, kicsit korábban pedig Alice Cooperhez is felment a színpadra a londoni 100 Clubban. Mint ismeretes, a színész korábban gitározott többek közt egy Oasis-dalban, és tagja volt a P nevű zenekarnak is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik