Szórakozás

Charlie Sheen őrült pszichiáterként tér vissza

A Két pasi – meg egy kicsi volt sztárja a Ki nevel a végén? című vígjáték sorozatváltozatában Jack Nicholson karakterét alakítja majd.

Most már hivatalos: Charlie Sheen új sorozatot kap. A Lionsgate új szériája némileg emlékeztet majd a Két pasi és egy kicsire, ám annál súlyosabb, sikamlósabb lesz, legalábbis a készítők szerint.

A tévécsatorna egyelőre tíz részt rendelt a sorozatból, de a nézettségi adatok függvényében további kilencven epizód készülhet. Charlie Sheen állítólag többet keres majd vele, mint amit a Két pasi…-ban kapott (2 millió dollárt részenként), hiszen Sheen nemcsak színészként, de alkotóként is részt vesz a munkában.

Az Adam Sandler nevéhez fűződő 2003-as Ki nevel a végében?-ben Jack Nicholson egy különc pszichiátert alakít, akinek intenzív düh-terápiája bizarrabbnál bizarrabb kalandokba keveri betegeit és végül saját magát is.

„Charlie Sheennél alkalmasabb személyt nem is találhattam volna erre a szerepre. Ő hihetetlenül tehetséges és nagyon nagy komikus. Még mindig ő a tévésorozatok királya, izgatottan várom a közös munkát” – nyilatkozta a sorozat egyik producere Joe Roth, aki már nem először dolgozik együtt a botrányairól híressé vált amerikai színésszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik