Kultúra

Állati szex a múzeumban

A londoni tekintélyes Természettudományi Múzeum először szentelt egy teljes kiállítást a szex témakörének.

A tárlat alaposan körbejárja a szextémát, méghozzá úgy, ahogy az a természetben megvalósul. Igazi szexcsodákat mutat be, melyekhez képest az ember nemi élete valójában szimplának tűnik. A tárlatot épp ezért kizárólag felnőttek és 16 éven felüliek nézhetik meg, nekik viszont valószínűleg a szájuk is tátva marad majd a meglepetéstől.

A készítők ugyanis mindent illusztrálnak, így a látogatók akcióban láthatják a kitömött nyulakat és a sündisznókat, de szemügyre vehetik a denevér hajszálvékony péniszét is. A múzeum anyaga emellett bemutatja egy különleges tengericsiga- és egy rákfaj nem mindennapi szaporodási technikáját, valamint kiállítja Guyt, a londoni állatkert hírhedt gorilláját is, aki főleg gigantikus háreméről lett híres.

A kiállítás biztosa, Tate Greenhalgh az AFP-nek elmondta, az összes látogatót arra kérik, hogy hagyják a ruhatárban az előítéleteiket. A kiállítás ugyanis nem csupán „zöld pornó”, hiszen bemutatja a különféle szaporodási formák – melyek első és legfontosabb célja a sikeres reprodukció – fejlődését és összefüggéseit is.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szexcsodák a híres múzeumban (inforadio.hu)
Nézze meg a kiállítás hivatalos weboldalát (nhm.ac.uk) – angol

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik