Kultúra

2010 legrosszabb filmjét keresik

Érdekesség, hogy Angelina Jolie a legrosszabb női színésznek járó "elismerés" mellett a Golden Globe legjobb női színésznek járó díját is megkaphatja.

Az Arany Málna jelöltjeit majd csak január 24-én lehet megtudni hivatalosan, az amerikai sajtó azonban már közölt egy rövidített listát 2010 legkevésbé nézhető filmjeiről.

A Los Angeles Times szerint esélyes lehet a sztárszereposztással futó Utódomra ütök (Robert de Niróval,, Ben Stillerrel és Owen Wilsonnal), emellett a Szex és New York 2, Sylvester Stallone akcióhősöktől hemzsegő The Expendables-je, a Nagyfiúk, az Exférj újratöltve (Jennifer Annistonnal), Az utolsó léghajlító, a Titánok harca és a népszerű Alkonyat-sorozat Újhold című fejezete is.

A legrosszabb női főszereplők közé állítólag Angeline Jolie is bekerül az Utazóban nyújtott teljesítményéért. Ugyanezért őt a rangos Golden Globe díjra is jelölték..

Új Arany Málna-kategória a legrosszabb 3D-s filmeké. Erre a hírek szerint a Piranha 3D és a Diótörő pályázik a legnagyobb eséllyel.

A díj állítólagos nagy várományosak, az Utódomra ütök előzetese:
VIDEO

AJÁNLOTT LINK:
Melyik lesz az év legrosszabb filmje? (Index.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik