Kultúra

Robbie Williams visszatért a Take Thatbe

Hivatalos a Take That eredeti felállásának régóta pletykált és pedzegetett összeállása: Robbie Williams visszatért a zenekarba.

A hónapok óta tartó találgatásnak és utalgatásnak a zenekar bejelentése vetett véget, amely szerint nemcsak újra együtt van a nemrégen Haiti megsegítésére rögzített R.E.M.-feldolgozáson, az Everybody Hurtsön már együtt dolgozó ötös, de új lemezt is rögzítettek.

„A pletykák igazak… A Take That eredeti felállása lemezt írt és rögzített, amely idén jelenik meg – hangzik az együttes közleménye. – A hónapokig tartó spekulációk után Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen és Robbie Williams bejelentették, hogy öten együtt új lemezt rögzítenek, amely novemberben kerül a boltokba.”

A zenekar ebben a felállásában utoljára 1995-ben adott ki albumot Nobody Else címmel. Robbie Williams a reunionról azt mondta: „zavarba ejtően izgatott” lesz, ha egy helyiségben van a többiekkel, mert úgy érzi, hazatért, míg Mark Owen úgy fogalmazott: „Bár mindig is álmodoztunk róla, hogy újra együtt legyünk, úgy tűnt, ez sosem valósul meg. Most pedig álomnak tűnik a valóság, hogy felvettünk öten együtt egy lemezt. Nagyszerű volt újra Robbal lenni. De még mindig én vagyok a jobb focista.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik