Kultúra

Axl Rose megint kifakadt

A Guns n’ Roses frontembere még mindig a Reading és Leeds fesztiválokon történtekkel foglalkozik, és csakis a szervezőket hibáztatja.

Mint korábban már beszámoltunk róla, a zenekar mindkét rendezvényen nagy késéssel kezdte el a műsorát, ezért a szervezők nem hagyták, hogy befejezzék a programjukat. A rendezők a helyszíneken érvényben lévő csendrendelet miatt nem engedték tovább játszani az együttest, és azt mondják: az időlimitről tájékoztatták is a Guns n’ Rosest, a csapat azonban teljesen mást állít.

Axl Rose most egészen odáig ment, hogy a Twitteren azt írta: nem is késtek a fellépésükkel, az előttük játszó zenekar koncertjének vége és az ő színpadra lépésük között csak a Guns n’ Roses szokásos átszerelési ideje telt el. Azt pedig előre lehetett tudni, hogy ez meddig tart, tehát a szervezők hibáztak, amiért nem küldték le előbb a korábbi fellépőket, hogy elegendő időt biztosítsanak nekik.

„Nem titok, hogy mennyi ideig tart nálunk az átszerelés, sem az, hogy milyen hosszúak általában a koncertjeink. Az is ismert, hogy ezek a fajta fesztiválok hogyan zajlanak… Ha valaki mindezzel tisztában van, miért szervez le minket?” – írta az énekes, majd hozzátette: a szervezők „csak a pénzt akarták felmarkolni, egyáltalán nem tisztelték a közönséget, sem a zenekart”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik