Kultúra

Van már SZIN-es program

Közzétette sztárvendégeinek listáját a nyár utolsó fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok is. A fesztivál Szegedre csábítja a Europe-ot, a Sugababest és Scootert is.

Augusztus 25. és 29. között tartják meg a Szegedi Ifjúsági Napokat, a nyár utolsó nagy fesztiválját. A nyárzáró buli az első bejelentett fellépőket látva nem bízza a véletlenre a hangulatot. Meghívták ugyanis az 1979-ben alakult, svéd glam-rock együttest, a Europe-ot, melynek Final Countdown című számát biztos sokan ismerik. Az együttes 1992-ben ugyan feloszlott, majd 2003-ban újra összeállt és azóta kiadott több lemezt is.

Fellép a fesztiválon Sugababes is, akik ugyan soha nem oszlottak fel, de az idők folyamán már az összes alapítótag lecserélődött. Nyár végén lesz Scooter-koncert is, de Szegedre jön a kilencvenes évek slágergyárosa, a Chicane és a gyakori fesztiválvendég Russkaja is. A SZIN idén Silent Discoval is készül, ami kívülről nézve csendes, mert a táncolók fejhallgatón keresztül hallják a zenét. A szervezők rengeteg magyar fellépőt ígérnek és néhány olyan programot is, amik egyelőre még titkosak. A SZINre a bérlet ára elővételben 14 900 forint, a helyszínen pedig majd 17.900 forint lesz.

A Europe együttes 1986-os slágere, a Final Countdown:

Scooter – One (Always hardcore)

Ajánlott linkek:

Europe band weboldal
Scooter együttes weboldal
SZIN program

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik