Élet-Stílus

Jön a Szigetre a 30 Seconds To Mars is

Nina Hagen, Calvin Harris, a 30 Seconds To Mars és a Fear Factory fellépése is biztossá vált az idei Sziget fesztiválon, amit augusztus 11. és 16. között rendeznek.

A fesztivál egyik legizgalmasabb koncertjének ígérkezik a hírhedt német punkdíva, Nina Hagen koncertje. Provokatív énekstílusa és öltözködése gyorsan kiemelte a többi előadó közül, és remek lemezeket készített, a színpadon pedig még ma, 55 évesen is remek show-kat produkál.A YouTube-on eddig 34 millió nézője volt napjaink egyik legnépszerűbb amerikai post-grunge zenekara, a 30 Seconds To Mars The Kill című dalához készült klipnek. A Szigeten is fellépő, jelenleg trióban működő csapat frontembere Jared Leto filmszínész, aki olyan mozikban szerepelt, mint Az őrület határán, a Harcosok klubja, az Amerikai pszicho vagy a Nagy Sándor, a hódító.

Los Angeles metál közösségének büszkesége, a Fear Factory is koncertet ad az óbudai fesztiválon: a zenekar a februárban megjelent Mechanize című albumával turnézik. A brooklyni Yeasayer elképesztő hangmintákkal érkezik a Szigetre és fellép a kelet-európai motorkultúrából kinőtt Death Valley Screamers, amely alig öt éves fennállása során szerepelt az Eurovíziós Dalversenyen, és 250 ezer ember előtt adott koncertet Kijev főterén az ukrán függetlenség napján. A szervezők már korábban bejelentették, hogy az idei Szigeten fellép többek között a Muse, az Iron Maiden, a Kasabian, a Faithless, a Buena Vista Social Club, az Oi-Va-Voi, a 08001, és a “mínusz egyedik” napon, augusztus 10-én búcsúzik el a közönségtől a Kispál és a Borz.

30 Seconds To Mars: The Kill

Ajánlott linkek:

A Sziget programja

Ajánlott videó

Olvasói sztorik