Élet-Stílus

A Motörhead is fellép az idei Hegyalja Fesztiválon

Nem maradnak el a legnépszerűbb magyar zenekarok sem a tokaji fesztiváról.

Az idén 35 éves brit rockbanda négy év után tér vissza ismét a Hegyalja Fesztiválra. A szigetországból érkezik a londoni hip-hop fenegyereke, Roots Manuva is, akit a The Times a városi Anglia hangjának nevezett, olyan hangnak, amely “a lepukkant utcák sarkaitól egészen a legnagyobb arénákig sodorja a hallgatót”. Szintén a brit felhozatalt erősíti a nu-jazz képviselője, a Herbaliser.

A vidám és energikus zenék kedvelőit várja majd a finn Disco Ensemble, amely május végén megjelenő The Island of Disco Ensemble című albumával érkezik a Hegyaljára. A heavy metal rajongói a Motörhead mellett a német Illdisposed és a hazai, bár jelenleg Berlinben “állomásozó” Ektomorf zenéjére is tombolhatnak.

A magyar zenekarok közül nem maradhat ki a fesztiválon fellépők sorából a Tankcsapda és a Quimby, ott lesz Péterfy Bori és a Love Band, a Csík Zenekar, a Kiscsillag, a Kispál és a Borz. A Budapest Bár is teljes létszámban részt vesz a Hegyalján július 14. és 18. között tartandó fesztiválon.

A szervezők idén nyáron a bluesrajongóknak is készültek meglepetéssel: a Tátrai Band egyetlen nyári fellépése helyszínéül a Hegyalja Fesztivált választotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik