Nagyvilág

Felébredt a koporsóban a saját virrasztásán egy 76 éves nő Ecuadorban

Magához tért a koporsóban egy idős ecuadori nő a saját virrasztásán, így most ugyanabban a kórházban ápolják, ahol két nappal korábban halottá nyilvánították, írja a Le Parisien.

A helyi sajtó által közölt videófelvételen látszik, hogy a 76 éves Bella Montoya lélegzik a nyitott koporsójában, miközben két férfi a segítségére siet.

Fia, Gilber Balberán a helyi sajtónak arról beszélt, hirtelen arra lettek figyelmesek, hogy az anyja a bal kezével ütni kezdte a koporsó belsejét az ötórás virrasztás közepén.

Az ecuadori lapok „feltámadásról” írtak a szalagcímekben. A nő sztrók gyanújával került kórházba múlt héten, majd légzési és keringési elégtelenséget diagnosztizáltak nála. Az ügyeletes orvos szerint az újraélesztési próbálkozások sikertelenül zajlottak, ezért pénteken halottnak nyilvánították.

Fiának ezt követően a halotti bizonyítványt is kiadták. Édesanyját a két nappal későbbre szervezett virrasztásról visszavitték abba a kórházba, ahol halottnak hitték. Oxigént kap, a szívműködése stabil, és reagál a külvilágra, ami az állapotához mérten jó hír.

Az ecuadori egészségügyi miniszter vizsgálatot rendelt el az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik