A következő élő közvetítés része Sajtóértesülés: elkezdődött az ukrán ellentámadás

Navalnij csapata megtalálta az orosz védelmi miniszter eltitkolt, popdalokat éneklő fiát

Alekszej Navalnij orosz ellenzéki vezető csapata kirakott egy videót, amiben azt állítják, megtalálták Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter eddig eltitkolt fiát. Sojgunak hivatalosan két lánya van csak, de az aktivisták megtalálták a politikus eddig elrejtett titkos családját, akikkel a kétezres években élt együtt.

Pavel BEDNYAKOV / SPUTNIK / AFP A nem túl büszke apa, Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter

Navalnij csapata szerint a 22 éves Danyila Sebunov egyike a három gyereknek, akik Sojgu második, titkos kapcsolatából születtek, akinek egyébként elég drága ingatlanja van Moszkva belvárosában. Sebunovnak az ingatlanok elég jó havi juttatást hoznak, mert kiadja őket. Navalnijék szerint eleve az apja kapcsolataival tudta megvenni őket.

Sebunov könnyen megtalálható a közösségi médiában Sheba Singer néven, de viszonylag kevesen követik, miközben giccses angol nyelvű popdalokat énekel, és a videókon sűrűn levetkőzik.

Marija Pevcsik, Navalnij antikorrupciós alapítványának munkatársa azzal rakta ki az egyiket, hogy ironizálva kérdezte, hogy lehet, hogy ilyen videókat csinál a védelmi miniszter fia ahelyett, hogy Kelet-Ukrajnában szenvedne a fronton a hozzá hasonlóak tízezreivel együtt.

A videót a posztolás után egy óra alatt százezren nézték meg.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik