Nagyvilág

Megtörte a csendet Tucker Carlson

Először tweetelt Tucker Carlson azóta, hogy a Fox News váratlanul kirúgta őt, igaz, a közzétett videójában konkrétan nem beszélt az elbocsátásáról és annak körülményeiről, írja a Guardian.

Carlson az amerikai diskurzus helyzetéről fogalmazott meg éles kritikát a Twitter-oldalán. Mint mondta, észrevette, hogy „ha távol maradsz néhány napra a zajtól, akkor veszed észre, milyen kedvesek egyes emberek”.

A másik dolog, amit észreveszel, ha kis szabadságra vonulsz, az az, hogy milyen hihetetlenül ostoba a televízióban látott viták nagy része. Teljesen irrelevánsak. Semmit nem jelentenek. Öt év múlva nem emlékszünk rá, hogy mit hallottunk. Hidd el nekem, mert én részt vettem benne

– fogalmazott.

Egyúttal utalt arra is, hogy követői találkoznak még vele a tévéképernyőn.

Hol mondják még ki az igazat az amerikaiak? Nem sok hely maradt, de van néhány, és az elég is. Amíg hallod a szavakat, van remény. Hamarosan találkozunk

– zárta a videóját.

Mint ismert, a Fox News nem indokolta meg, hogy miért bocsátották el Carlsont. Az amerikai konzervatív oldal fenegyerekének történetéről és távozásának lehetséges okairól alábbi cikkünkben írtunk bővebben:

Kapcsolódó
Egyik pillanatról a másikra rúgták ki az amerikai konzervatív média fenegyerekét
Tucker Carlson az utóbbi években befolyásos közéleti személyiséggé vált, aki nemcsak Donald Trumppal, de Orbán Viktorral is jó kapcsolatot ápolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik