Nagyvilág

Újabb testrészei kerültek elő a feldarabolt hongkongi modellnek

Peter PARKS / AFP
Peter PARKS / AFP

Egy család négy tagját vették őrizetbe Abby Choi hongkongi modell meggyilkolásáért, miután a nő testrészeit feldarabolva találta meg a rendőrség, írja a CNN.

Az RTHK hongkongi televízió beszámolója szerint letartóztatták Choi volt férjét, a 28 éves Alex Kwongot, annak testvérét, a 31 éves Anthonyt, édesapjukat, a 65 éves Kwong Kaut. Őket gyilkossággal gyanúsítják, a testvérpár anyját, a 63 éves Jenny Linek pedig az igazságszolgáltatás akadályoztatásáért kell felelnie. Egy ötödik gyanúsítottat, egy nőt szintén elfogtak vasárnap.

A bíróság döntésének értelmében óvadék ellenében sem szabadulhatnak az előzetesből.

A világhírű 28 éves modell egyes testrészeit Hongkong Tai Po negyedében találták meg pénteken egy ingatlanban, ahol lefoglaltak egy hússzeletelőt, egy elektromos fűrészt és néhány, az üggyel összefüggésbe hozható ruhadarabot is. A hatóság azt is közölte, hogy a tett helyszínén két edény pörköltet találtak, amelyekben feltehetően emberi szövetek voltak.

Vasárnap a nyomozók egy rozsdamentes acél edényben egy koponyát, több bordát és hajmaradványokat azonosítottak. Feltehetően Choi lábai kerültek elő a ház hűtőjéből, torzója és kezei viszont még nem kerültek elő.

Az áldozat eltűnését szerdán jelentették be. Choinak több mint százezer követője volt az Instagramon, szerepelt a párizsi divathéten és nemrég a L’Officiel Monaco című neves divatlap címlapjára került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik