Nagyvilág

Megtekintette Szájer hírhedt ereszét Márki-Zay Péter Brüsszelben

Elzarándokolt Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt Szájer József utolsó mutatványának helyszínére, a híres brüsszeli ereszhez, amin keresztül a fideszes politikus a rendőrök elől próbált meglépni egy korlátozások idején tartott illegális melegbuliból.

– Itt vagyok Brüsszelben Kész Zoltán barátommal egy ikonikus helyen. Én még nem jártam itt, szemben azzal a nyolc fideszes országgyűlési képviselővel, akik a tulajdonos bevallása szerint Szájer Józsefen kívül még gyakorta látogattak el azokra az orgiákra, ahol akkor éppen 25 meztelen férfinak volt a maszk és gumi nélküli partija. Az ereszen meggyőződésem szerint nemcsak Szájer József, az homofób alaptörvény szerzője ereszkedett le olyan erkölcsi mélységekbe, ahonnan nincs visszaút, hanem a Fidesz is – mondta videós bejelentkezésében Márki-Zay Péter.

Az ellenzéki vezető két napra érkezett Brüsszelbe, ahol számos uniós vezetővel találkozik. Így a nagy európai parlamenti frakciók és pártcsaládok vezetőivel, köztük Manfred Weber néppárti frakcióvezetővel, és Donald Tusk néppárti elnökkel, valamint több uniós biztossal is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik