Nagyvilág

Megszökött a börtönből egy rab, mert a felesége nem engedte, hogy a gyerekei látogassák

Az indiai férfi tíz nappal később feladta magát, csak egy kis időt akart a családjával tölteni.

Megszökött a börtönből egy életfogytigra ítélt rab Indiában, majd 10 nappal később fel is adta magát, miközben az egész rendőrség őt kereste. Az esetről a Vice számolt be, akik azt írják, a férfi azért szökött meg a börtönből, mert végre találkozni akart a gyerekeivel.

A 48 éves Jahir Hussain 2009 óta ült börtönben, mert 2004-ben meggyilkolta egy távoli rokonát. A férfi Poojapura központi börtönében töltötte büntetését, és az elmúlt bő tíz évben levelek garmadáját írta feleségének, arra kérve őt, hogy vigye be hozzá a gyerekeiket, mert látni akarja őket. A nő azonban soha nem tett ennek eleget, amit a férfi most végső elkeseredésében megelégelt.

Hussain szeptember 7-én szökött meg a börtönből, tíz nappal később azonban máris feladta magát: feleségével és fiával együtt sétált be a kerületi bíróságra, ahol azonnal őrizetbe vették. Itt mondta el a rendőröknek, hogy csak azért szökött meg, hogy egy kis időt tölthessen a gyerekeivel.

Tettéért a férfit újra bíróság elé állítják, várhatóan újabb éveket adnak hozzá a büntetéséhez, esetleg pénzbüntetéssel sújtják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik