Nagyvilág

„El sem tudom képzelni, mit érzett” – véletlenül agyonlőtte anyját, magával is végzett egy 16 éves

KFOR
KFOR
Az amerikai kamasz a nappaliban játszott egy fegyverrel, amikor az elsült, és eltalálta édesanyját.

Fejbe lőtte magát egy 16 éves fiú az amerikai Oklahoma államban található Del City városában, miután véletlenül agyonlőtte édesanyját az otthonukban – jelentette a helyi sajtó. A beszámolók szerint a fiú a nappaliban játszott egy fegyverrel, amikor az elsült, és a golyó egy falon át fejen találta a konyhában lévő anyját.

A rendőröket helyi idő szerint este 11 óra után riasztották a házhoz, ami előtt az utcán megtalálták a fiút, akinek a fején lőtt seb volt, mellette pedig egy pisztoly hevert a földön. A kamaszt kórházba szállították, de az orvosoknak már nem sikerült megmenteniük az életét.

A rendőrök a házban megtalálták édesanyja, a 36 éves Stephanie Rowshawne Jennings holttestét.

A város rendőrkapitánya az Newson6 televíziós híradónak elmondta:

A golyó átment a nappalit a konyhától elválasztó falon, és fejen találta az anyját, és gyakorlatilag azonnal megölte.

Bradley Rule őrnagy a KFOR televízió híradójának hozzátette:

Már önmagában az is rémisztő lehetett, amikor a fegyver elsült. De aztán átmenni a másik szobába, és látni annak eredményét, hogy lelőtted az édesanyád, el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetett.

A rendőrség közölte, hogy még folytatják a nyomozást az esettel kapcsolatban, hogy teljesen biztosak legyenek abban, hogy milyen körülmények között történt az eset. A család csak annyit mondott a KFOR-nak, hogy baleset történt, és nem találják a szavakat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik