Nagyvilág

Kilenc fideszes politikusról beszélt a brüsszeli orgia szervezője

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
A szexpartikon állítólag rendszeres vendégek a politikusok, a legtöbben a lengyelek és a magyarok vannak, méghozzá konzervatív pártokhoz tartozók.

Politikusok is rendszeres vendégek azokon a meleg szexpartikon, amelyeket David Manzheley szervez Brüsszelben – nyilatkozta a 29 éves doktori hallgató a lengyel Onet című online lapnak.

Manzheley volt a szervezője annak a múlt pénteki összejövetelnek is, amelyen a járványügyi szabályok megsértése miatt rajtaütött a belga rendőrség, és ahonnan az azóta lemondott és a pártból kilépett Szájer József fideszes képviselő az ereszcsatornán próbált elmenekülni.

A szexpartikat szervező férfi azt állítja: rendszeres vendégek nála közszereplők, köztük politikusok is, számos országból. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok. Manzheley azt mondta: kilenc fideszes látogatta az összejöveteleit, akik közt EP-képviselők és hazai politikusok is vannak.

A lengyelek közt pedig vannak a konzervatív kormánypárt, a PiS tagjai is, családos emberek, akik kifejezetten diszkréciót kértek, mert nem szeretnék, ha kiderülne, hogy meleg orgiákon vesznek részt. Manzheley korábban azt nyilatkozta, hogy Szájer nem volt meghívva az orgiára, ahova eredetileg csak tíz vendéget várt.

Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is. Szájer állítólag nem mondta el neki, hogy EP-képviselő, viszont azt igen, hogy régóta Brüsszelben él, illetve említette, hogy előfordult már, hogy a saját otthonában is rendezett szexbulit. Manzheley úgy véli, egy másik szexpartikat szervező versenytársa hívta rájuk a rendőröket, akik kiérkezésükkor erőszakosan léptek fel a jelenlévőkkel szemben, és vulgáris szavakkal illették az éppen szexelő résztvevőket. Manzheley azt is hozzátette, hogy a rajtaütést homofób rendőrök követték el, és ez egy támadás volt a brüsszeli LMBT-közösség ellen.

Szájer azt mondta, rendezett már szexbulikat a lakásában – állítja a brüsszeli orgia szervezője
A 29 éves férfi egyébként kéthavonta szokott körülbelül százfős meleg orgiákat rendezni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik