Nagyvilág

A rendőrség vulgáris szavakkal illette az éppen szexelő résztvevőket – állítja a brüsszeli orgia szervezője

Ivándi-Szabó Balázs/24.hu
Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

A Partizán vette észre, hogy interjút adott a katalán La Vanguardiának az a 29 éves doktori hallgató, akinek brüsszeli orgiáján a rendőrök elfogták Szájer József fideszes EP-képviselőt. David Manzheley a videóinterjújában elmondta: rendszeresen szervez a múlt péntekihez hasonló  partikat, amelyek a járvány előtt sokkal nagyobbak is voltak, akár száz résztvevő is megjelent egy-egy alkalommal. A járvány alatt a korlátozások miatt nem szervezett ilyen szexuális összejöveteleket, sőt: csak olyanok mehettek a legutóbbi szexbuliba, akik már átestek a koronavíruson.

Manzheley úgy véli, egy másik szexpartikat szervező versenytársa hívta rájuk a rendőröket, akik kiérkezésükkor erőszakosan léptek fel a jelenlévőkkel szemben, és vulgáris szavakkal illették az éppen szexelő résztvevőket. Manzheley azt is hozzátette, hogy a rajtaütést homofób rendőrök követték el, és ez egy támadás volt a brüsszeli LMBT-közösség ellen.

Tulajdonképpen az én partimat felhasználva támadták a homoszexuális közösséget. Az LGBT emberekre támadtak ezzel, itt Brüsszelben

– tette hozzá.

A kérdésre, hogy Szájer visszatérő vendég volt-e, azt mondta, hogy a politikus most először vett részt partiján.

Az eredeti, katalán videóhoz a Partizán készített feliratot, itt nézheti meg:

Kiemelt kép: Ivándi-Szabó Balázs/24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik